onsdag 5. august 2009

Stabæk vs København: Nesten er ikke nok

Stabæk hadde spill og sjanser nok til å lage minst to mål. Dessverre ble det bare nesten. Man må som kjent score for å vinne.Men all ære til et lag som igjen viste at de er på høyde med de beste i Norden (foto: Stabak.no)

Så kan man jo spekulere i om det laget som ble seriemestre i fjor høst, med Veigar og Alanzinho på banen, ville hatt en bedre sjanse i disse to kampene mot København. Men det nytter ikke å tenke slik. Slik fotball drives her i Norge bli de beste spillerne på lagene som gjør det best kjøpt av rikere klubber. Vi må stadig bygge opp laget på nytt. Rosenborg har tidligere vist at norske lag likevel kan lykkes år etter år hvis man jobber systematisk og godt med å finne og utvikle talenter.

Ståle Solbakken mener at København har mer å gjøre i Champions League enn Stabæk. Det er mulig. De har sikkert betydelig mer ressurser. Men de to siste kampene viser at Stabæk er svært nær det nivået som skal til. Så selv om det var surt at det ikke ble mål i kveld, er det oppmuntrende å tenke på at det er mulig også for et lag fra lille Stabekk i Bærum å være med.

Vi har en moderne og god arena som er skapt for store begivenheter på et høyt internasjonalt nivå. Det var over 12 500 tilskuere på Telenor Arena i kveld og stor stemning. (jeg er veldig fornøyd med at jeg kan sykle dit på under ti minutter). Og deltakelsen i Europa er ikke helt slutt selv om vi ikke får være med blant de aller beste. Nå skal det trekkes Playoff kamper for kvalifisering til Europaligaen. Og neste gang...

2 kommentarer :

  1. Stabæk var rå gode idag! Vi hadde mange sjanser som KUNNE ha ført til mål, men dessverre gikk det ikke slik. Men jeg må si, uansett om andre er enige eller ikke, at Stabæk gav et utrolig show idag, selv om jeg er frustrert som bare det over mangler på mål.
    Stabæk var flinke til å ha ballene vekk fra vårt mål, og over på København sin bane halvdel!!!!

    Hilsen en Stabæk supporter som enda sitter i drakten og er like frustrert som da hun så kampen.

    SvarSlett
  2. Nej, næsten er IKKE nok! Heller ikke denne gang...

    SvarSlett