onsdag 11. mars 2009

Man Utd - Inter 2-0

Fortjent? Kanskje ikke. Spennende? Veldig. Og godt å vinne en så viktig kamp.

Det er litt av et stjernegalleri Inter har med Zlatan, Adriano, Figo, Vieira. Men mål av Vidic helt i starten av første omgang og av Ronaldo helt i starten av andre omgang avgjorde en kamp der Inter  dominerte første omgang. 

Jeg er imponert over Uniteds evne til å vinne jevne kamper i år. Ikke alltid med storspill. Men veldig ofte uten å slippe inn mål. Man United har har med denne seieren også satt ny rekord med 21 kamper på rad uten tap i europacupen.

Ellers ser det ut som dette nok en gang kan bli Englands år i Champions League. I fjor var det to engelske lag i finalen (som United vent over Chelsea) og tre av fire lag i semifinalen var engelske. I år er både Liverpool (slo ut Real Madrid), Chelsea (slo ut Juventus) og United klare for kvartfinale. Men i år tror jeg Barcelona (slo ut Lyon) blir en vanskelig motstander.

Oppdatering kl 23:32: Så er det klart at det blir fire engelske lag i kvartfinalen etter at Arsenal slo ut Roma og John Arne Riise i straffekonkurranse. I tillegg er to spanske, et tysk og et portugisisk lag med videre. Alle de italienske er ute.

1 kommentar :