lørdag 20. august 2011

Piers Morgan vs Christine O'Donnell

Christine O'Donnell ble sist sett da hun tapte senatsvalget i Delaware i fjor høst, et valg republikanerne kunne vunnet med en normal kandidat. Men Christine O'Donnell er både som politiker og person av det mer bisarre slaget, selv til å være tea party-aktivist. I valgkampen i 2010 fikk hun blant annet mye oppmerksomhet for et gammelt intervju der hun innrømmet å ha drevet med "witchcraft" i yngre alder. Nå er hun tilbake i mediene etter å ha skrevet en bok som heter Troublemaker - Let's Do What It Takes to Make America Great Again.

Piers Morgan leder i dag TV-programmet på CNN som ble satt inn da Larry King sluttet. Han har tidligere vært redaktør i News of the World og Daily Mirror. Og han har vært dommer i både Britain's got Talent og America's got Talent. En engelskmann med uvanlig stor selvtillit, arrogant vil nok mange hevde. Derfor er O'Donnell vs Morgan på TV nødt til  bli en interessant konfrontasjon, der sjansen for totalhavari er stor:

1 kommentar :

  1. fortsatt veldig interessant å følge bloggen din, hva med å ta over denne og bruke pagen til å poste oppdateringer hver gang det kommer en ny bloggpost? http://www.facebook.com/pages/Paul-Chaffey/142729539073204
    Facebook har blitt min rss-leser og jeg husker altfor sjelden å gå innom her for å sjekke nye innlegg, vil ha de i innboksen (news-feeden) :-)

    SvarSlett