onsdag 8. juni 2011

Katten har fått seg et nytt iPad-spill

Etter den tidligere suksessen med Game for Cats til iPad, der katten vår Mikke, fikk anledning til å jage mus på husets iPad, var det nå på tide å prøve ut et nytt spill. Man blir jo lei av et spill etter en stund. Jakten etter noe nytt første til Paint for Cats, et spill fra samme utvikler. Her er poenget at katten ikke bare jager en mus, den maler et bilde samtidig. Ganske innovativt. Som en vil se av videoklippet var Mikke litt slapp, og ble ganske raskt mer opptatt av å ligge på brettet enn av å jage mus.

3 kommentarer :

  1. Katten vår har et lignende spill og synes det er kjempegøy. Problemet er at hun nå tror hun skal på musejakt hver gang iPaden kommer frem og blir entusiastisk og nærgående :)

    SvarSlett
  2. Mikke ser ut til å være 100% katt, gitt. Vi har en kasse full av katteleker som var morsomme i fem minutter, det eneste unntaket fra regelen er laserpeker og legendariske Da Bird (fås på Amazon).

    Ellers gratulerer med ny design (ja, for du har da forandret den i det siste?)

    SvarSlett
  3. @Eirik: Ja Mikke er helt katt. Og du har helt rett, laserpeker er noe helt annet. Da Bird må jeg teste.

    Og ja, jeg har endret design i det stille. Ikke noe mer avansert enn å bytte til en annen, og faktisk mer standardisert, blogger-mal. Det gir litt mer fleksibilitet i forhold til å plugge inn nye ting. for eksempel funksjonalitet for mobilvisning på smarttelefoner, som jeg akkurat har slått på. Men jeg vil ikke flagge designendringen for høyt, det er jo enkelt og gratis, mens en virksomhet i mine nære omgivelser bruker mye ressurser på å fornye sin visuelle profil.

    SvarSlett