fredag 14. desember 2012

Skyfall

Jeg har i grunnen alltid likt James Bond, men aller mest de tidlige filmene med Sean Connery som stadig vekk vises på TV. Jeg kan ikke huske at jeg noen gang tidligere har sett en ny Bond-film på kino, det har vært helt greit å vente til den kom på TV. Men omstendighetene (ungdomsbursdag med voksne ute av huset) ville det slik at jeg fikk sett Skyfall, den nye Bond-filmen, på kino nettopp. Det var absolutt verdt billettpengene.

I år er det 50 år siden Dr. No, den første Bond-filmen, ble laget og totalt har det blitt 23 filmer. Det gjør James Bond til historiens lengstlevende filmserie. Skyfall er en film som på mange måter bringer Bond tilbake til utgangspunktet. Her er det mye klassisk Bond-følelse, samtidig som Bond-figuren er betydelig modernisert og er mye mer sårbar og menneskelig enn i tidligere filmer.

Bond-damene har en nokså beskjeden rolle i denne filmen, men action-scenene er blant de beste som er laget. Skurken, spilt av Javier Bardem, er helt fantastisk i sin galskap og bidrar sammen med Daniel Craig og Julie Dench til at denne filmen får en litt større dybde enn det vi er vant til hos Bond. Det er utelukkende positivt.

2 kommentarer :

  1. Jmaes bond in skyfall is really liked by me and my friends.
    Alex edward from Skyfall Clothes

    SvarSlett
  2. skyfall is one of the greatest action movie of james bond series. daniel craig while doing stunts looking awsome and his wearing was wonderfull.
    Catriona Lewis from Daniel Craig Charcoal suit

    SvarSlett