tirsdag 8. mars 2011

De 25 beste finansbloggene

Time Magazine har laget en liste over de 25 beste finans-bloggene. De skriver at selv om finanskrisen har vært ille for bedriftene og økonomien, har den vært veldig bra for bloggerne:

"The financial crisis was horrible for the economy, but it was a great for financial blogs. In the past three years, dozens have popped up to debate the recovery, economic policy and who was at fault in the market meltdown. Consumer-finance blogs are jam-packed with advice on how you can live your life more cheaply."

Det er med andre ord litt ulike sjangere innen finansblogging, det er blogger både for makro og for mikro, og Time har gått igjennom dem alle og laget en liste over de beste. Øverst på listen er Paul Krugmans blogg, en blogg jeg også prøver å få lest regelmessig. Av de øvrige er jeg også innom Freakonomics ganske ofte. De andre bloggene på denne listen leser jeg ikke fast, men  jeg har vært innom Marginal Revolution, The Big Picture og Econbrowser noen ganger. Og flere av de andre bloggene ser jo ut som de kan være verdt å utforske litt mer.