tirsdag 5. mai 2020

Mourning in America

Nei, denne overskriften er ikke en feilstaving av Ronald Reagans valgslagord fra 1984, men et bevisst ordspill. Reagans optimisme er snudd på hodet og beskriver et coronarammet og sørgende USA. Nå er Donald Trump ofte sint på Twitter, men i dag var han enda sintere enn vanlig på grunn av videoen med navnet "Mourning in America", som går til frontalangrep på håndtering av pandemien.

Når Trump er enda mer rasende enn han pleier å være i de daglige angrepene på mainstream media og demokratiske politikere, er det fordi han denne gangen ikke er angrepet av sine vanlige kritikere. Videoen er laget av noen som kaller seg The Lincoln Project, en organisert gruppe som tilhører det republikanske partiet, men ikke vil at Trump skal gjenvelges som president.



Mest kjent i gruppen er George Conway, mannen til Kellyanne Conway som jobber i det hvite huset som rådgiver for Trump, og er en av de få som har vært med i den innerste staben fra starten. Med er også Rick Wilson, en veteran fra republikanske politiske kampanjer som også har skrevet boken "Everything Trump Touches Dies". Og Donald Trumps budskap på Twitter er ganske enkelt at alle som kritiserer ham er tapere, og alltid har tapt, mens han selv er en som alltid vinner.

Ingen kommentarer :

Legg inn en kommentar