fredag 8. april 2011

Bra fotballkveld på Telenor Arena

Det har vel vært litt skepsis til fredagskamper i eliteserien, men 11 000 tilskuere på Telenor Arena en fredagskveld i april må være veldig bra. Og for en fantastisk fotballuke med seier mot både Rosenborg og Vålerenga, de to største favorittene til å vinne gull i år. Stabæk er vel ikke helt der oppe i favorittsjiktet i år, til tross for de to seirene, men det ser i hvert fall veldig mye lysere ut enn etter 0-7 mot Lillestrøm i første kamp.

Stabæk vant en kamp der ingen av lagene var spesielt giftige foran mål, men begge lag hadde et par sjanser som kunne avgjort kampen. Det var Stabæk som hadde marginene med seg, og det deles heldigvis ikke ut stilpoeng. I fotball gjelder det bare å score flere mål en det andre laget. Stemningen i Telenor Arena var det i hvert fall ikke noe galt med. Ingenting er så godt som å slå Vålerenga og høre Stabæk Support synge:

Stabæk banker alle bønda
Alle bønda på vår jord
Rød og gul og hvit og svart
Hockeysveis og trønderbart
Stabæk banker alle bønda på vår jord


Neste hjemmekamp er mot Fredrikstad 25. april. Og 16. mai er det hjemmekamp mot Sogndal. Det burde jo gi gode muligheter for mer jubel.

Ingen kommentarer :

Legg inn en kommentar