søndag 31. januar 2010

Bamses fødselsdag

Cathrines bamse feiret ettårsdag i dag. Når hun er helt sikker på at det er akkurat i dag han har bursdag er det fordi Pølse (ja, han heter faktisk det) har en egen fødselsattest der det står nøyaktig når han kom til verden. Han ble laget av Cathrine på Build-A-Bear i Sandvika Storsenter for akkurat et år siden.

Dette med at hver enkelt av oss selv kan designe leker, joggesko og andre personlige gjenstander er en trend som brer om seg og skaper en del spennende nye innovasjoner. Du kan designe dine egne Nike joggesko, lage din egen kalender hos Eurofoto og dine egne kosebamser hos Build-A-Bear. Noe som for øvrig gjør at man kan ta betydelig mer betalt enn du kan ta for standardiserte bamser som er laget i Kina.

Og det stopper ikke der. Man kan naturligvis utstyre bamsen med en rekke klær, Pølse har for eksempel både pyjamas, motorsykkeljakke i skinn og Manchester United drakt. Gründeren bak Build-A-Bear er Maxine Clark som åpnet den første Build-A-Bear Workshop i St Louis, Missouri i 1997. I dag er det over 400 butikker over hele verden. Samt buildabearville.com, en egen virtuell verden på internett viet disse bamsene.

Og siden vi er inne på feiringer og Manchester United, det ble en stor dag med en svært gledelig 1-3 seier borte mot Arsenal. Arsenal har vært gode i år, tross mange skader. Men 0-3 hjemme mot Chelsea tidligere i sesongen og 1-3 hjemme mot United nå viser at de ikke er gode nok til å være med helt i toppen. United derimot er der. Og Rooney har vel aldri vært bedre enn han var i dag. Så i år blir det en ren duell United mot Chelsea.

4 kommentarer :

 1. Det er vanskelig å la være å slutte seg til gratulantene. Bamser har jo mange navn, men Pølse er - vel - temmelig unikt, for å si det litt enkelt...

  SvarSlett
 2. Cathrine Chaffeymandag, 15 februar, 2010

  gratulerer med dagen Pølse, han fikk faktisk festklær i bursdags gave!

  SvarSlett
 3. jeg vil gratulere pølse med dagen

  SvarSlett
 4. gratulerer med dagen til deg pølse

  SvarSlett