fredag 23. oktober 2020

Miley Cyrus: Zombie

Miley Cyrus har ikke bare gitt ut nytt album, men er også hyperaktiv når det gjelder å spille inn nye coverlåter. Her er en oversikt over videoene hun har publisert på YouTube i det siste. Det er lett å like den musikalske retningen hun tar, noe jeg har vært inne på her på bloggen et par ganger før, blant annet de hun covret Blondies "Heart of Glass"

Nå har Miley Cyrus stilt opp for "Save our stages", en innsamlingsaksjon for å støtte uavhengige konsertarrangører som sliter under pandemien. I uken som gikk var det livekonsert i Los Angeles der hun blant annet spilte The Cranberries "Zombie" fra 1994.

 
Originalen til The Cranberries toppet hitlistene over hele Europa og i Australia i 1994, og ble kåret til årets låt på MTV Europe, men fikk en litt lavere plassering i UK og USA. I USA kom den sterkt tilbake med en høy listeplassering da vokalist Dolores O'Riordan døde i januar 2018, bare 46 år gammel. Dette vel er en av de mest opprockede sangene The Cranberries ga ut. Jeg synes også den kler Miley Cyrus svært godt.

Ingen kommentarer :

Legg inn en kommentar