søndag 14. februar 2016

Årsmøte i Geiranger

Utsikt fra rommet på Hotell Union
Det er årsmøtesesong i de politiske partiene. Den årstiden der de av oss som jobber med politikk på heltid, og vel så det, også bruker noen helger og kvelder på å holde innledninger på lokale partiårsmøter. For de fleste medlemmer er partipolitikk noe man bruker fritiden sin på og ikke har som jobb. Da må vi som er så heldige å ha politikk som jobb stille opp.

Selv deltar jeg i hvert fall på to av fylkesårsmøtene i Høyre i år. Oppland Høyres årsmøte på Fagernes om et par uker og Møre og Romsdal Høyres årsmøte i Geiranger nå i helgen som var. Der holdt jeg to innledninger, en om den pågående kommunereformen og en om arbeidet med å lage nytt partiprogram for neste stortingsperiode. Innlendingen om kommunereformen ble også fulgt opp med en spørsmåls. og kommentarrunde der mange hadde ting de ville ta opp. Det er bra fart i mange av nabopratene i Møre og Romsdal for tiden, så dette var derfor en god anledning til å både diskutere hvorfor kommunereform er viktig og hvordan prosessen gjennomføres på en best mulig måte.

Geiranger er dessuten en fantastisk flott sted å avholde årsmøte.Det tar riktignok litt tid å komme dit. Flyr man til Ålesund er det et par timers kjøretur over fjellet, og en kort fergetur, men når man først er fremme er omgivelsene så spektakulære som de kan få blitt. Hotell Union er en flott ramme, både innvendig og utvendig (bildet over er tatt fra balkongen utenfor rommet mitt) og det skader jo heller ikke at hotellet er familieeid av Monja og Sindre Mjelva, fjerde generasjon av familien som overtok hotellet i 1899.

Ingen kommentarer :

Legg inn en kommentar