onsdag 11. mars 2020

Informasjon om coronatilfeller internasjonalt

Hvor finner man oppdatert informasjon om antall tilfeller av coronasmitte rundt om i verden? Det er flere nettsteder som har mye nyttig informasjon og mer eller indre oppdaterte tall.

Tips og råd til folk i Norge, og ikke minst oppdaterte anbefalinger fra norske helsemyndigheter finner man på Helsenorge,no som har en egen informasjonsjonsside om coronavirud.

VG, som har en grundig dekning av hvordan situasjonen er i Norge, med tall for alle fylker og kommuner, har også informasjon om antall smittetilfeller og dødsfall internasjonalt.

Flere medier, blant annet The Guardian, har liveblogger der de fortløpende rapporterer om nyheter og endringer i situasjonen verden over.

Mens andre nettsteder har spesialisert seg på oppdaterte fremstillinger av tall og relevant grafikk som viser geografisk spredning, antall smittede og antall dødsfall. En bra slik side er Coronavirus Resource Center ved Johns Hopkins University i USA som har en egen hovedoversikt med tabeller og et verdenskart som viser hvor i verden smitten har spredd seg.

Ingen kommentarer :

Legg inn en kommentar