søndag 31. august 2008

Sarah Palin

Ganske morsomt hvordan det politiske landskapet kan snu trill rundt i løpet av noen dager.

Valget av Sarah Palin som visepresidentkandidat har plutselig ført til at det er demokrater som sier de er dypt bekymret for at USA vil få en ung og uerfaren Commander in Cheif. De regner kanskje med at McCain vil dø snart. Og kan en fembarnsmor fra Alaska som spiser elgburgere og går på jakt forstå de store spørsmålene i verden? New York Times oser av elitistisk skepsis.
Demokratene gjør nok lurt i å ikke overdrive undringen over at en kvinne kan styre USA. Det vil fort slå tilbake. Tore Sandvik har skrevet en bra kommentar om effekten på bloggen sin.
Og i samme gate: New York Post har en herlig teori om at McCain rett og slett har lurt demokratene i en felle for å få dem til å framstå som mannssjåvinister som ikke tror en kvinne kan styre landet.


1 kommentar :

  1. Enig i at det kan være farlig for Demokratene å drive dette for langt, men samtidig er det jo ikke rart at folk er himmelfalne over valget. Først og fremst fordi det står i så grell kontrast til McCains kritikk av Obamas utilstrekkelighet og uerfarenhet.
    For et sirkus.

    SvarSlett